Рыба, тушаная з цыбуляю і смятанаю

Рэцэпты на Вялікі пост

  • 500 г філе рыбы (судак, мінтай, цілапія, гарбуша або інш.)
  • 250 г цыбулі
  • 300-400 г смятаны (або вяршкоў, маянэза)
  • соль
  • перац
  • алей

Цыбулю нарэзаць паўколцамі. Рыбу нарэзаць невялікімі кавалкамі. Пасмажыць цыбулю на алеі (пажадана ў высокай патэльні). Дадаць туды рыбу, смажыць па 2-3 хвіліны з кожнага боку. Дадаць смятану, пасаліць, паперчыць, тушыць 15-20 хвілінаў. Пры падачы пасыпаць зелянінаю.

Смачна есці!

Мы вельмі радыя
бачыць вас на сайце
часопіса «Ave Maria».
Гэта плён працы
неабыякавых людзей,
якія з радасцю ствараюць
гэты часопіс для вас.

Падпіска
Ахвяраванні

Сайт часопіса „Ave Maria“ Мінска-Магілёўскай архідыяцэзіі Рыма-каталіцкага Касцёла ў Беларусі

Часопіс існуе дзякуючы вашым ахвяраванням. Сёння мы просім вашай дапамогі — нават невялікая сума падтрымае нас.

Падрабязней