Суп малочны з бульбянымі клёцкамі

Рэцэпты на Вялікі пост 

Вам спатрэбіцца:

  • 6 шклянак малака
  • 8 бульбінаў
  • 2 шклянкі вады
  • 1ст. лыжка масла
  • 1 яйко
  • соль

Бульбу пачысціць і нацерці на тарцы. Сок адціснуць і дадаць яйко. Зрабіць невялікія шарыкі.
Малако разбавіць з вадою, загатаваць. Апускаць клёцкі ў малако і варыць на малым агні хвілін 10-15, пакуль яны не ўсплывуць. Даць яшчэ паварыцца 5 хвілін. Гатовы суп пасаліць і ўкінуць 1 ст. лыжку масла.

Смачна есці!

Мы вельмі радыя
бачыць вас на сайце
часопіса «Ave Maria».
Гэта плён працы
неабыякавых людзей,
якія з радасцю ствараюць
гэты часопіс для вас.

Падпіска
Ахвяраванні

Сайт часопіса „Ave Maria“ Мінска-Магілёўскай архідыяцэзіі Рыма-каталіцкага Касцёла ў Беларусі

Часопіс існуе дзякуючы вашым ахвяраванням. Сёння мы просім вашай дапамогі — нават невялікая сума падтрымае нас.

Падрабязней